Profiteer door te analyseren!

Maak optimaal gebruik van Google analytics

Google Analytics

Google analytics biedt u als website eigenaar de mogelijkheid om inzicht te verwerven in het gedrag van uw bezoekers.

Effectieve aanpassingen doet u op basis van het gedrag van uw klanten. Zo maakt Google analytics het voor u als ondernemer mogelijk om campagnes volledig toe te spitsen op uw doelgroep.Voorkeuren en wensen van de klant leert u kennen door de waardevolle gegevens die Google analytics u verstrekt. Gevolg? Meer omzet. Maakt u geen gebruik van Google analytics? Dan wordt het hoog tijd! MKB Website Service kan u helpen met het optimaal inzetten van Google analytics.

Leer meer over uw bezoekers.

Waar hebben we het over wanneer we spreken van ‘Google analytics’?

Google analytics is een dienst van zoekmachine Google die het voor bedrijven mogelijk maakt om statistieken van websites te verzamelen en weer te geven in overzichtelijke tabellen. De voordelen van dit inkijkje in het gedrag van uw bezoekers zijn eindeloos, maar u moet wel weten hoe de informatie te gebruiken! Daadwerkelijk profiteren van deze service, betekent dat u kennis om moet kunnen zetten in effectieve aanpassingen van bijvoorbeeld uw website of campagnes. Deze kennis haalt u in huis met MKB Website Service. Met de juiste aanpassingen zorgen wij voor aanzienlijk meer omzet van uw bedrijf.

Hoe lang blijven uw bezoekers gemiddeld op een pagina van uw website en waarom gaan ze wel of niet tot de aankoop van uw product over? De meeste relevante vragen worden beantwoord door de informatie die Google analytics verstrekt. Dat is waar wij mee aan de slag gaan.

MKB Website Service heeft vele jaren ervaring met het inzetten van Google analytics op de juiste wijze. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over het uitbesteden van Google analytics aan de expert. Wij helpen u op ieder moment graag verder!

Analytics laat u over aan MKB Website Service

Google analytics zorgt er voor dat u effectief gebruik kunt maken van Google Adwords.

U kunt reclamecampagnes meer specificeren met behulp van Google analytics. Informatie die u onder andere kunt inzien is de tijd die uw bezoeker doorbrengt op de website of op een pagina. Het analyseren van het gedrag van uw bezoekers en het aanpassen van uw campagnes is iets waar veel aandacht aan moet worden besteed.

Informatie inwinnen met Google analytics is een ding, de juiste aanpassingen aan uw website doen of het toespitsen van uw campagnes om meer traffic en conversie te realiseren; dat is weer iets anders!

Daarvoor dient u met een getraind oog naar de informatie te kijken waar u toegang tot heeft. Wilt u graag meer uit uw website halen, zorg dan dat u een expert laat kijken naar uw bezoekersgedrag. MKB Website Service helpt midden- en kleinbedrijven met het optimaliseren van hun Google Adwords Campagnes met behulp van Google analytics.

Heb jij ideeën of een interessant project?

En wil je het meeste eruit halen wat erin zit?